Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

“Türkiye, zalimlere karşı erdemin bayrağını taşıyor

“Türkiye, zalimlere karşı erdemin bayrağını taşıyor

“Türkiye, zalimlere karşı erdemin bayrağını taşıyor

Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Baskani Naim Yanik, “Ahlaksizlikta, riyakârlikta, kalleslikte, zulümde zirve yapan zalimlere karsi Türkiye insanligin, erdemin, serefin, onurun, merhametin, sefkatin bayragini tasimaktadir.” dedi.

TASMEDRESELI ÜLKÜCÜLER BÖLGE TOPLANTISI

Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Bölge Istisare Toplantisi Adana’da icra edildi. Adana Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Baskani Sefer Tatli’nin ev sahipliginde yapilan toplantiya Genel Baskan Naim Yanik, MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, MHP MYK Üyesi Ugur Öztürk, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Emin Canli, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Platform yöneticileri ve davetliler katildi. Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaras, Adiyaman, Gaziantep, Sanliurfa illerinden yöneticilerin istirak ettigi toplantida önemli mesajlar verildi.

 

NAIM YANIK: BU KADAR UZUN SÜRE SALDIRIYA MARUZ KALAN BASKA ÜLKE YOK

Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Baskani Naim Yanik, Türkiye’nin beka mücadelesinin devam ettigini belirtti. Yanik “Türk’e ve Islam’a düsman olan Haçli-Siyonist Ittifaki sömürgeci güçler, asirlardir kin ve nefretle Türkiye’ye karsi basta terör örgütleri olmak üzere diplomasi sahasinda olsun, ekonomik alanda olsun her türlü silahi kullanmaktadirlar. Dünyada bu kadar uzun süre saldiriya maruz kalan baska bir devlet, baska bir millet yok.” diye konustu.

 

“DEVLET BAHÇELI, TÜRK MILLETININ MEDARIIFTIHARIDIR”

Yanik söyle devam etti: “

“Ahlaksizlikta, riyakârlikta, kalleslikte, zulümde zirve yapan bu zalimlere karsin Türkiye ise insanligin, erdemin, serefin, onurun, merhametin, sefkatin bayragini tasimaktadir. Bu gerçeklere ragmen, on bin kilometre ötelerden gelen isgalcilere ses çikarmayip, ‘Türkiye’nin Suriye’de ne isi var? YPG bize mi saldiracak, ne bekasi’ diyerek Türk milletini uyutmaya, kandirmaya çalisanlar var. Ihanetlerini cumhuriyet ve Atatürk maskesiyle gizlemeye çalisanlari milletimiz iyi tanimalidir. Biz Ülkücüler, Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliginde milli beka mücadelemizin yilmaz neferleriyiz. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayin Devlet Bahçeli, Türk Milleti’nin, hepimizin medariiftiharidir. Aziz milletimize bu kutlu yolda canimiz da, malimiz da feda olsun!” seklinde konustu.

FUAT TOYGAR: KAHRAMANLARA KAHRAMANLIK YAPILMAZ

Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Baskan Yardimcisi Fuat Toygar da, “12 Eylül 1980 öncesi ve sonrasi verdikleri mücadelelerle harekâta anlam katan, yüreklerindeki heyecan hep 18’lik delikanlilar gibi olan ak saçli Tasmedreseli Ülkücüler hepiniz hos geldiniz. Kahramanlara kahramanlik yapilmaz, kahramanlik destani da okumam.” sözleriyle duygularini dile getirdi. Toygar, bu tür faaliyetlerin, bir araya gelip istisare etmenin yararlarina degindi.

SEFER TATLI : BURADA GÖNÜLLER VATAN SEVDASIYLA DILLENIR

Adana Tasmedreseli Ülkücüler Platformu Baskani Sefer Tatli ise, “Ülkücü-Milliyetçi Hareketin hafizasini tasiyan Tasmedreseli ülkücüler olarak bugün burada bir arada olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Burasi, Ülkücü Tasmedreselilerin dergâhidir. Burada gönüller vatan millet sevdasiyla dillenir, Allah sevgisiyle cosar. Kederler memlekete dairdir. Kirginliklara yer olmaz. Burada deger, dünyaliklarla, makamla, sanla, söhretle ölçülmez; vefa ile sadakat ile hak yolunda gösterilen dirayetle ölçülür. Hareketimizin kurucusu cennetmekân Basbugumuz Alparslan Türkes’in izinde, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Lider Devlet Bahçeli’nin emrinde devletimize, milletimize hizmet yolunda yürümeye, yorulmaya ve mümkünse kosmaya devam edecegiz.” dedi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli